Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Koordinesinde yürütülen promosyon sözleşmesi görüşmelerinde nihai sonuca ulaşıldığı öğrenildi.

Yapılan görüşmeler sonucunda Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ile Ziraat Bankası 36 aylık süre için kişi başı 22.581 TL’ye maaş promosyon protokolü imzaladı.

Yapılan anlaşma gereği imzalanan protokole göre; sağlık çalışanlarına promosyon ücreti en geç 25 Ekim 2022 tarihinde yatırılacak.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından promosyon anlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada: “Müdürlüğümüz ile T.C. Ziraat Bankası arasında Ekim ayından itibaren 36 ay süre ile promosyon anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma sonucu tüm personelimize tek seferde olmak üzere 22.581 TL ödenecektir. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verildi.