Genel Başkan Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Hekimin, hemşirenin, tıbbi sekreterin, sağlık memurunun, paramediğin, sosyal hizmet uzmanının sorunlarını kendimize dert edinerek çalışıyoruz. Üyelerimizin yararlanacağı hizmetleri hayata geçirirken aynı zamanda ekonomik, özlük ve sosyal haklarını geliştirmek için mücadele ediyoruz. Akif İnan ağabeyimizin belirlediği hedeflere sadık kalarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

“Toplu Sözleşme Tarihinde İlk Defa Nöbet Ücretlerini Artırdık"

Bağımsız Büro Sen Genel Başkanı Erkut Demirci'den Liyakat Vurgusu Bağımsız Büro Sen Genel Başkanı Erkut Demirci'den Liyakat Vurgusu

Doğan ayrıca, "Toplu Sözleşme tarihinde bir ilki gerçekleştirerek nöbet ücretlerine yapılan artışı kazanç olarak elde ettik. Ancak bu yeterli değil; nöbet ücretlerini daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde önemli bilgiler verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, teşkilat mensuplarına hitaben, "Sahada verdiğiniz mücadele ve gösterdiğiniz gayret için teşekkür ediyorum. Omurgamızı oluşturan temsilcilerimizle birlikte, geleceğimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak üyelerimize özel birçok hizmeti hayata geçirdik. Dijital Kimlik uygulamamızla üyelerimizin hizmetine daha da yaklaşıyoruz" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman da yaptığı konuşmada, "Sizler, davası, ekmeği ve emeği için mücadele eden insanlarsınız. Bu dava için çok önemlisiniz. Bugüne kadar verdiğiniz destekle birçok sorunu çözdük, kazanım elde ettik. Aynı azimle çalışarak yeni kazanımların altına imza atacağız. Ancak emek hırsızlarına karşı mücadele etmek hepimizin görevi. Bu yüzden sürekli sahada olacak, hiçbir sağlık ve sosyal hizmet çalışanını gönlüne dokunmadan bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.