Geçtiğimiz günlerde İzmir, Aydın ve Manisa illerinde şube açılışını gerçekleştiren Genç Sağlık Sendikası Genel Merkez Yönetimi ise saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

81 İlde teşkilatlanarak 70 bin üyeyi aştılar

Genç Sağlık Sendikası, 18 ay gibi kısa bir sürede Türkiye'nin her ilinde örgütlenerek adından sıkça söz ettiriyor. Şu ana kadar 81 ilde teşkilatlanmayı başaran sendika, 70 bini aşkın üye sayısıyla dikkat çekiyor. Son olarak İzmir, Aydın ve Manisa illerinde yeni şubelerini açan Genç Sağlık Sendikası Genel Merkez Yönetimi, saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya önderliğindeki heyet, bugün Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Genel Sağlık İş: Teşvik ek ödemeleri zamanında ödenmiyor Genel Sağlık İş: Teşvik ek ödemeleri zamanında ödenmiyor

“110 bin Memur üyeye ulaştık”

Sağlık çalışanlarının büyük ilgi ve katılımıyla gerçekleştirilen şube açılışları, üyeler arasında coşkuyla karşılanıyor. Genel Başkan Osman Kaya, yapılan açıklamada, Türkiye genelinde 18 ay gibi kısa bir sürede 70 binden fazla sağlık ve sosyal hizmet çalışanına, Kamu Birliği Konfederasyonu'nda ise 110 binden fazla memura ulaşarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Kaya: Mücadelemizi sürdüreceğiz

Kaya, tüm kamu çalışanlarının hak ettikleri refaha ve özledikleri sendikal mücadeleye kavuşmalarını sağlamak amacıyla haksızlıklara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı.

Furkan1

Furkan2

F