Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Rezidansı'nın 7. katında trajik bir olay yaşandı. Sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, Aksaray'daki bir hastanede yeni doğan yoğun bakım servisinde görevli olan 25 yaşındaki hemşire Saliha Tuncel, iddiaya göre erkek arkadaşı olan ve yine aynı hastanede çalışan 43 yaşındaki Uzman Doktor H.İ.A.'nın dairesinin balkonundan kendini aşağıya attı. Genç hemşire, rezidansın 1. katındaki bir balkona düştü.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundular. Polis ve sağlık ekibi, olay yerine yönlendirildi. Kanlar içindeki genç hemşireye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştiren sağlık ekipleri, Saliha Tuncel'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı ve doktor ile çevrede bulunan vatandaşların ifadelerine başvurdu. Genç hemşirenin cansız bedeni, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi aldıktan sonra memleketi Niğde’den kızının cenazesini almak üzere Aksaray’a gelen genç hemşirenin babası Salim Tuncel, "Hastanede bir olay yaşanmış. Tam olarak ben de bilmiyorum. Çocuğum aklı başında bir çocuk. Kendini atacak yapıda bir çocuk da değil. 7. kattan hangi cesaretle kim atlar?" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.