Geçmiş yıllarda İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Başkanlığı, Halk Sağlığı Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Uz. Dr. Yemliha Aksoy ve Dr. İbrahim Halil Çelikkıran, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne başhekim yardımcısı olarak atanmışlardır. Aynı hastaneye müdür yardımcısı olarak atanan isim ise Seda Tunçel Barazi olmuştur.

Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'nde bir süredir boş olan idari ve mali işler müdürlüğü pozisyonuna Eyüp Ersin Sert atanmıştı. Boş bulunan müdür yardımcısı pozisyonlarına ise İl Sağlık Müdürlüğü'nde çözümleyici uzman olarak görev yapan Vedat Arıkan ile Serhan Camuz atanmışlardır. Başhekim yardımcılığı pozisyonuna ise Dr. Mehmet Erinmez atanarak görevine başlamıştır.

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılan atamalarda ise 3 uzmanın göreve başladığı öğrenilmiştir. Zübeyir Sağlamer, Mustafa Şahin ve Fatih Kaya, İl Sağlık Müdürlüğü'nde uzman olarak görevlerine başlamışlardır.

Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Değişim Rüzgarı: İl Sağlık Müdürleri ve Başhekimler Değişiyor mu? Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Değişim Rüzgarı: İl Sağlık Müdürleri ve Başhekimler Değişiyor mu?

İŞTE ATAMA LİSTESİ

Erdal Şahin, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü 

İbrahim Halil Çelikkıran, Dr. Ersin Arslan E.A.H. Başhekim Yardımcısı

Yemliha Aksoy,  Dr. Ersin Arslan E.A.H Başhekim Yardımcısı

Seda Tunçel Barazi, Dr. Ersin Arslan E.A.H Müdür Yardımcısı

Dr. Mehmet Erinmez, Abdülkadir Yüksel D. H. Başhekim Yardımcısı

Vedat Arıkan, Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı

Serhan Camuz,  Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı

Fatih Kaya, İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanı

Mustafa Şahin, Morcalı İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanı

Zübeyir Sağlamer,  İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanı