Olay Neydi?

8 Mart'ta Güzelyalı Mahallesi'nde, Feray Balkan'ı annesinin evinin bulunduğu apartmana gireceği sırada tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle 9 Mart'ta tutuklanan astsubay Seçkin E. (39) hakkında savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Adana 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, Seçkin E. ile eski eşi Feray Balkan arasında barışma ve maddi konular nedeniyle tartışmalar yaşandığı belirtildi.

Olay Günü

İddianamede, olay günü sanığın saat 18.00 sıralarında Feray Balkan'ın annesinin evinin bulunduğu apartmanın otoparkına gittiği ve eski eşini beklemeye başladığı ifade edildi. Saat 18.18 civarında Feray Balkan'ı apartmana gireceği sırada beylik tabancasıyla üç el ateş ederek öldüren Seçkin E.'nin daha sonra sitenin dışına çıktığı belirtildi.

Olayın kamera görüntüleri, uzmanlık raporları, adli tıp raporu ve şüphelinin suçunu kabul eden ifadesi iddianamede yer aldı. Bu deliller ışığında, Seçkin E.'nin "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Tutuklu sanık Seçkin E., önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Feray Balkan'ın Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olan Feray Balkan, 8 Mart'ta Adana'da annesinin evinin bulunduğu Güzelyalı Mahallesi'ndeki apartmanın girişinde eski eşi astsubay Seçkin E. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetmişti. Zanlı Seçkin E., olaydan bir gün sonra 9 Mart'ta tutuklanmıştı.