Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gerçekleştirilen ikinci tur oylamasıyla bir kez daha cumhurbaşkanı seçildi. Yapılan seçimlerde Erdoğan, halkın büyük desteğini alarak görevine devam etme hakkı elde etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi, ülke genelinde büyük bir heyecan ve kutlamalarla karşılandı. Halk, sandıkta tercihini yine Erdoğan'dan yana kullanarak istikrar ve güvenin devamını hedefledi.

cumhur-ortaklari

Millet İttifakı karşısında alınan zaferin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim zaferinin ardından gerçekleştirdiği kabulde, önemli isimleri ağırladı. Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de hazır bulundu.