Binlerce Öğrencinin Beklediği Sınav Sonuçları Belli Oldu: Bursluluğu Bekleyenler Dikkat Binlerce Öğrencinin Beklediği Sınav Sonuçları Belli Oldu: Bursluluğu Bekleyenler Dikkat

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Aziz milletim, sevgili Ankaralılar, değerli kardeşlerim, sizleri en içten duygularımla, sevgiyle ve hürmetle selamlıyorum. Buradan AK Parti Genel Merkezi'nden, Türkiye'nin dört bir yanındaki 85 milyon vatandaşımızı saygıyla selamlıyorum. Sizin desteğiniz ve samimiyetiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbime, sizler gibi vefakar yol arkadaşları ve dava arkadaşları verdiği için şükranlarımı sunuyorum.

Milletçe ve İslam dünyası olarak Ramazan'ın bereketli günlerini yaşıyoruz. Öncelikle sizlerle birlikte tüm milletimizin ve Müslüman kardeşlerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bu kutsal günleri, bombalar altında yaşayan Gazze halkının yanında olduğumuzu ifade ederek anmak istiyorum. Rabbim, bizleri Ramazan ayına ulaştığı gibi, bayrama da sağlıkla, huzurla ve sevdiklerimizle bir arada ulaştırsın diye dua ediyoruz.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini, demokrasimize yakışır bir olgunlukla tamamladık. Birkaç istisna dışında, seçim sürecini gölgeleyecek olumsuz olaylar yaşanmadı.

Erdogan Bir Bitis Degil Secim Sonuclari

Erdoğan'ın ifadelerinden öne çıkanlar şöyle:

Öncelikle belirtmek gerekirse, seçimler demokrasilerin en kritik zamanlarıdır. Milletin iradesi sandıkta ortaya çıkar. Millet, düşüncesini sandık yoluyla ifade eder. Siyasetçilere mesajını sandık aracılığıyla iletir. Millet, uyarılarını ve takdirini sandıkta gösterir. Milletin kararının, herhangi bir baskıya, dayatmaya veya yönlendirmeye maruz kalmadan sandıkta ortaya çıkması, demokrasimiz için büyük bir kazançtır.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri, Türk Milleti'nin siyasetçilere mesajını ilettiği bir süreçtir. 31 Mart seçimleri, son 22 yılda katıldığımız 18. sandık sınavıdır. 14-28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz başarının ardından, maalesef, yerel seçimlerde beklediğimiz sonucu alamadık.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak, bu seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandık. Seçim süreci başladığı andan itibaren AK Parti teşkilatları, gece gündüz sahada çalıştı. Teşkilat mensupları ve ittifak ortakları, büyük bir özveriyle çalıştılar.

Son iki ay içinde 52 farklı şehri ziyaret ettik. Bu süreçte hem halkımızla buluştuk hem de projelerimizi ve hedeflerimizi paylaştık." Erdoğan'ın açıklamaları böyle devam etti.