Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hatay’da büyükşehir hastanesi ile depremzedelere şifa dağıtıyor.

HASTANEYİ GEZDİ

Kahramanmaraş Merkezli depremden etkilenen Hatay’da yaralar sarılmaya devam edilirken devlet büyükleri ve eşlerinin bölgeye ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda asrın felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dördüncü kez Hatay’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Hatay’a gelen eşi Emine Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce 20 gün gibi kısa bir sürede kurulan Büyükşehir Hastanesi’ni ziyaret etti.

HASTALARA “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ

Emine Erdoğan’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın eşlik etti. Emine Erdoğan hastane yetkililerinden bilgi alırken daha sonra hastanede yatan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

SOSYAL MEDYADAN DA DUYURDU

Ziyareti sosyal medyadan da duyuran Emine Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Hatay Antakya’da konteyner kenti ziyaret ederek, sağlık, emzirme ve yeni doğan üniteleri hakkında bilgi aldım. Büyükşehir Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımıza şifa dileğinde bulundum. Afet bölgelerimizde ilk günden itibaren büyük bir insaniyet örneği sergileniyor. Devlet kurumlarımızla birlikte gönüllülerimizin el ele vererek, yaraları sardığını görmekten memnuniyet duydum”

Editör: Güler Sağlam