Kendisi, AVM'leri zaman zaman ziyaret edip serinlemek için kullandığını belirtti, ancak bu durumun toplumun sadece küçük bir kesimini ilgilendirdiğini düşündüğünü ifade etti. Emekli bir doktor olarak, kendisinin emekli maaşında %25 oranında bir artış yaşandığını paylaştı.

Ancak bu artışın, özellikle üç çocuk yetiştirmek ve özel okul masraflarıyla baş etmek için yeterli olmadığını dile getirdi. Doktorlar olarak, toplumda ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüklerini ve saygı görmediklerini belirtti. Ayrıca, bazı kişilerin doktorlara karşı olumsuz tutumlarını dile getirerek, "İyi ki AK Parti geldi, yoksa doktorları nasıl dövecektik?" şeklindeki ifadelere atıfta bulundu. Doktorlarının zor bir durumda olduğunu vurguladı ve bu nedenle birçok doktorun yurtdışına gitmeyi tercih ettiğini söyledi.

 Muhabirin "Hastalar doktorları bizi adam yerine koymuyor" şeklindeki sorusuna ise, doktorların yoğun çalışma şartlarına dikkat çekti. Günde 70-80 hasta ile sınırlı sürelerde muayene yapmalarının mümkün olmadığını belirtti ve bazı durumlarda muayenelerin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti."