Sağlık Bakanlığı yaklaşık 4 aydır Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ile yürüttüğü promosyon görüşmelerini dün akşam itibariyle sonuçlandırdı.

Promosyonla ilgili süreci merak eden sağlık çalışanlarına Sendika Genel Merkezlerinden önce promosyon anlaşmasının yapıldığını "Sağlık Bakanlığı Promosyonda 29 Bin TL'ye Anlaştı" haberiyle İLK duyuran saglikpersoneliHABER:NET, promosyonda kafaları karıştıran sorulara cevap arıyor.

Promosyon anlaşmasının toplam tutarı 29000 TL oldu. 25200 TL nakit para şeklinde, 1800 TL’si ise BanKart Lira olarak toplam 27000 TL 15 Ocak 2023 tarihinde sağlık çalışanlarının hesaplarına yansıtılacak.


Bu İlimizde Sağlık Bakanlığı Promosyonu Bu Hafta Ödenecek!


Kalan 2000 TL’nin de 2023 Temmuz maaş dönemi ile 2024 Ocak döneminde 1000 TL şeklinde BanKart lira olarak hesaplara tanımlanacak.

Daha önce özel bankalarla sözleşmesini yenileyen İl Sağlık Müdürlüklerinin durumu ise; kamu bankaları konsorsiyumu üzerinden yapılan yeni anlaşma nedeniyle özel bankalarla anlaşma yapan İl Sağlık Müdürlüklerinin anlaşmalarını etkilemeyecek.

Öte yandan Ziraat Bankası BankKart Liralar ile kredi kartı borcu başta olmak üzere birçok firmadan yapılan alışveriş ödemelerinin de yapılabildiği öğrenildi.

Haberimizin sonunda Ziraat Bankası BankKart Lira ile ödeme yapılabilen firmalardan bazılarının isimlerini listeledik.

Ziraat Bankası’ndan ister kredi kartı ister Bankamatik kartı olsun her ikisinde de BankKart Lira özelliğinin bulunduğu, dolayısıyla banka tarafından verilecek 3800 liralık tutarın kredi kartına bağlı olmaksızın da harcanabileceği ifade ediliyor.

BankKart Lira İle Harcama Yapılabilen Firmalar

Petrol Ofisi

Migros

Ak Sigorta

SHELL

Altınyıldız

Arabamcom

Armine

Ayakkabı Dünyası

Aytemiz

Beybi Mall

Bauhaus

By Döner

Bellona

Bizim Toptan Market

Bosch

Boyner

Brisa

Burger King

Carrefoursa

Collins

Continental

Çiçek Sepeti

Çilek

Dagi

Decathlon

Defacto

PTT AVM

ETS Tur

FLO

Fenerium

Goldmaster

Hepsi Burada

IKEA

İstikbal

Jolly Tur

Kamil Karaca

Karaca

Kelebek

Kemal Tanca

Koton

Kartal Yuvası

LcWaikiki

Loft

Mavi

Metro

ADL

Modanisa

Medya Mark

N11

O bilet

Pegasus

Abdullah Kığılı

Petlas

Profilo

Popeyes

Samsung

Shell

Şok Market

Tatil Sepeti

Teknosa

Tekzen

Trend Yol

THY

Vatan

Vestel

Yunus Market

Yataş