Muhasebat Genel Müdürlüğü 14 günlük maaş farkları için maaş hesaplama modülü sistemini aktif etti.

Genel Müdürlük tarafından tüm birimlere gönderilen konuyla ilgili duyuruda; katsayı artışından kaynaklanan 14 günlük maaş farkı hesaplama işleminin 18 Temmuz 2022 tarihinden itibaren harcama birilerinin kullanımına açıldığı duyuruldu.

Diğer taraftan 4B statüsünde görev yapan sözleşmeli personel ile kadro karşılığı görevli sözleşmeli personelin 14 günlük maaş fark ücreti hesaplamalarının 19 Temmuz tarihinde açılacağı öğrenildi.

14 günlük maaş farkları ile ilgili düzenlenecek banka listelerinin banka şubelerine elektronik ortamda aktarılması ile ilgili çalışmaların devam etmesi ve henüz tamamlanmamış olması hasebiyle 14 günlük maaş fark banka listelerinin daha önce olduğu gibi disket, CD, e-posta ve benzeri yöntemlerle ulaştırılması gerektiğinin altı çizildi.

Not: Daha önce duyurduğumuz gibi memur maaş 14 günlük fark ücretlerinin 18 Temmuz’da sisteminin açılacağı haberimiz Muhasebat Genel Müdürlüğü duyurusuyla gerçekleşmiş oldu. 20 Temmuz tarihi itibari ile listelerini tamamlayan kurumların ödemelerini personeline yapılabileceğini aktarmıştık.