Eczaneye girerek önce 1 milyon lira para isteyen vatandaş, ardından cinsel organığıyla eczane sahibi Şeyma Y.’ye saldırmaya kalkıştı. 

Eczacı Şeyma Y. ve çalışanlarına kabus dolu anları yaşatan Fehmi Ü. isimli vatandaşa hapis istemiyle dava açıldı.

"Haracımı istiyorum"

Eczane sahibi Şeyma Y. ve çalışanları, 20 Eylül 2023 tarihinde, Fehmi Ü. isimli bir kişinin tehdit ve saldırısına maruz kaldı. Fehmi Ü., eczaneye girerek "Eğer 1 milyon vermezseniz sizi mahvederim, haracımı istiyorum" şeklinde bağırdı ve daha sonra cinsel organını tutarak Şeyma Y.'ye doğru saldırmaya çalıştı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Erdoğan 3 Büyükşehir İl Başkanına Kızdı: ‘Çalışmıyorsunuz’ Erdoğan 3 Büyükşehir İl Başkanına Kızdı: ‘Çalışmıyorsunuz’

Eczane sahibine saldırdı

Olayın yaşandığı gün, eczanede sahibi Şeyma Y., çalışan Tuğba T. ve ilaç mümessili Ramazan Ç. bulunuyordu. Fehmi Ü., sigara içerek eczaneye girdi ve içeriye sigara izmariti savurdu. Eczane çalışanı Tuğba T. tarafından içeriye sigarayla girmenin yasak olduğu hatırlatıldığında, Fehmi Ü. daha da öfkelenerek tehditlerini yineledi. Fehmi Ü. isimli şahıs cinsel organını göstererek eczane sahibi Şeyma Y.'ye saldırmaya çalıştı.

Şeyma Y., yaşananları kayda alarak hızla panik butonuna bastı. Kayıtlar, soruşturma sürecinde delil olarak kullanıldı ve Fehmi Ü.'nün saldırgan tutumları tespit edildi. Olayın ardından eczaneye zarar verme, iş yerinde yağma ve cinsel taciz suçlarından dolayı Fehmi Ü. hakkında 9 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.