İddiaya göre, Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli Rıdvan B., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Siverek Devlet Hastanesi'nde ebe olarak çalışan eşi Pınar B. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine ateşlenen mermilerin isabet etmesi sonucu Pınar B. ve eşi Rıdvan B. yaralandı. Yaralılardan Pınar B. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan eşi Rıdvan B. Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Sağlık Bakanı Koca’ya Giderek Şehir Hastanesine Personel İstediler Sağlık Bakanı Koca’ya Giderek Şehir Hastanesine Personel İstediler

Polis tarafından başlatılan soruşturma sonucunda olayın aydınlatılabilmesi için Rıdvan B. ile birlikte Rıdvan B.'nin ailesinden 6 kişi gözaltına alındı. Siverek Adliyesi'ne sevk edilen 7 kişiden Rıdvan B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 6 kişi ise serbest bırakıldı. Pınar B.'nin cenazesi Adıyaman'dan gelen ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hayatını kaybeden sağlık çalışanı Pınar B. için taziye mesajı yayımladı. Olayın detayları ise polis ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor.