Bayramdan önce Karasu’daki İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini bırakan Dr. Özdin, uzman hekim olarak Sakarya il merkezinde görev yapacak.

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde 2017 yılının Aralık ayında göreve başlayan ve yaklaşık 5 buçuk yıl boyunca görev yapan Dr. Yavuz Selim Özdin, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne atandı. Geçtiğimiz hafta Karasu'daki görevinden ayrılan Özdin, SEA Hastanesi'nde uzman hekim olarak çalışacak.

Özdin, Karasu'daki görev süresi boyunca herkese dokunmaya gayret ettiklerini belirtti. Karasu halkının sağlık personeline destek olduğunu ve sağlık sektörüne katkı sağladığını vurguladı. Özdin, bazı insanları istemeden kırdıklarını ifade ederek, haklarını helal etmelerini diledi ve kendi hakkının da helal olduğunu söyledi.

Doç. Dr. Özden Yıldırım Akan, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Oldu Doç. Dr. Özden Yıldırım Akan, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Oldu

Pandemi sürecinde zorlu bir dönem geçirdiklerini dile getiren Dr. Yavuz Selim Özdin, ilçe yöneticilerinden vatandaşlara kadar herkesin birlikte hareket ettiğini ve bu sayede büyük bir aksilik yaşamadan süreci atlattıklarını söyledi. Karasu'nun kendisi için ikinci bir adres olduğunu belirten Özdin, burada güzel dostlar ve anılar bıraktığını ifade etti. Yaptıkları güzel işlere inandığını ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.