Küçükçoşkun'un atanması ile Isparta İl Sağlık Müdürlüğünde yeni bir dönem başlamış oldu.

Dr. Serhat Küçükçoşkun'un Atama Açıklaması

Dr. Serhat Küçükçoşkun, yeni görevine atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Isparta halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için tüm gücüyle çalışacağını belirtti.

Dr. Küçükçoşkun, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte sağlıkta yenilikçi projeler geliştirerek, ilimizi sağlıkta öncü bir konuma getirmek istiyoruz. Isparta'nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve sağlık hizmetlerini en yüksek standartlara çıkarmak için kararlıyız" dedi.

Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Değişim Rüzgarı: İl Sağlık Müdürleri ve Başhekimler Değişiyor mu? Sağlık Bakanlığı'nda Üst Düzey Değişim Rüzgarı: İl Sağlık Müdürleri ve Başhekimler Değişiyor mu?

Isparta'da Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

Dr. Serhat Küçükçoşkun'un göreve başlamasıyla birlikte, Isparta'da sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemin kapıları aralanmış oldu. Küçükçoşkun, halkın sağlık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma temposu içinde olacağını belirterek, "Isparta'da sağlık hizmetlerini daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacağız ve her zaman onların yanında olacağız" dedi.