Başhekim olarak atanmasının ardından açıklama yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Saadet Yılmaz, Başhekimlik görevini layığıyla yerine getirmek için ekip arkadaşlarıyla beraber çalışacaklarını kaydederek poliklinik hizmeti vermeye devam edeceğini belirtti.

Yılmaz,

1987 yılında Tokat’ ta doğdum. İlkokulu Sakarya’ da, liseyi Tokat’ ta okudum; Anadolu Öğretmen Lisesi mezunuyum. 2011 senesinde Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 5 sene Tokat’ ta pratisyenlik yaptım. Acil, Toplum Sağlığı Merkezi ve Sigara Bırakma Polikliniklerinde çalıştım, Artova ilçesinde Başhekimlik yaptım.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları uzmanlığımı aldım. 2021 yılının Mayıs ayında da Gerze Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Bölümünde mecburi hizmete başladım. 2 senedir Gerze Devlet Hastanesinde görev yapmaktayım. 10 Nisan 2023 tarihi itibariyle de Gerze Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine getirildim. Başhekimlik görevimin yanında poliklinik hizmeti vermeye de devam edeceğim”

diye konuştu.

Çocuk servisinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Yılmaz,

Şuan Gerze Devlet Hastanesinde 2 Dahiliye Uzmanı,  1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Pediatri Uzmanı, Diyaliz Bölümünde de 1 sorumlu hekimimiz bulunuyor.  2 Aile Hekimi Uzmanımız var, bir uzmanımız Evde Sağlık Hizmetlerinde bir tanesi de poliklinikte hizmet veriyor. Bununla birlikte Diş Polikliniğimizde 4 Diş Hekimimiz bulunuyor. 3 hekimimiz gündüz, 1 hekimimiz akşam 16.00’ dan 24.00’ e kadar hizmet veriyor

şeklinde konuştu.