Bu hafta içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine başlaması beklenen Dr. Meltem Durmuş’un ataması vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Emre Kurt Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Oldu Emre Kurt Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Oldu

Gerede ilçesinde 2,5 yıldır uzman hekim ve aile hekimi olarak hizmet veren Bolulu Dr. Meltem Durmuş, ilçe halkı tarafından yakından tanınan bir isim olarak yeni görevine başladı. 16 Nisan 2024 tarihinde Gerede İlçe Sağlık Müdürü olarak atanarak görevine başlayan Dr. Meltem Durmuş'un kariyeri ve eğitim geçmişi oldukça dikkat çekici.

1990 yılında Bolu'da doğan Dr. Meltem Durmuş, ilk ve ortaöğrenimini Bolu Gazipaşa Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini ise Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi'nde aldı. Tıp eğitimine devam etmek için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gitti ve 2008-2014 yılları arasında burada eğitim aldı. Mezuniyetinin ardından zorunlu hizmet görevini Mudurnu Devlet Hastanesi'nde tamamladı.

2015 yılında uzmanlık eğitimine başlayan Dr. Durmuş, 2021 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde aile hekimliği anabilim dalında eğitimini başarıyla tamamladı. Ardından aile hekimliği uzmanı olarak Gerede İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne atandı. Bir yıl boyunca uzman hekim olarak görev yaptıktan sonra Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi'nde 1,5 yıl süreyle aile hekimliği görevini üstlendi.

Tekrar Gerede İlçe Sağlık Müdürlüğü kadrosuna dönerek, 16 Nisan 2024 tarihinde Gerede İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Meltem Durmuş'un deneyimli ve başarılı bir sağlık profesyoneli olduğu biliniyor.