Ortopedi Uzmanı Dr. Caner Çıtak,  Başhekim Yardımcısı Oldu! Ortopedi Uzmanı Dr. Caner Çıtak, Başhekim Yardımcısı Oldu!

Dr. Özdoğan, 27 Mayıs itibariyle yeni görevine başlamış bulunuyor.

Yeni Başhekim Dr. Özdoğan Göreve Başladı!

Dr. Mehmet Özdoğan, Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi olarak atanmasının ardından hızlıca göreve başladı.

Dr. Özdoğan, atamasının ardından İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Nakiboğlu ile birlikte, İlçe Kaymakamı Sayın Cemal Hüsnü Çaykara’yı makamında ziyaret etti.

Bu ziyaret sırasında, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastane yönetiminin daha etkin hale getirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Görev Değişimi ve Gelecek Planları

Dr. Mehmet Özdoğan, Elmadağ Devlet Hastanesi'nde üstlendiği yeni göreviyle hastanenin sağlık hizmetlerini daha ileriye taşımayı hedefliyor. Dr. Özdoğan, "Yeni görevimde, hastanemizin sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için ekip arkadaşlarımla birlikte özveriyle çalışacağım," dedi. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Nakiboğlu ise, Dr. Özdoğan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, iş birliği ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

İlçe Kaymakamı ile Görüştü

Başhekim Dr. Mehmet Özdoğan ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Nakiboğlu'nun İlçe Kaymakamı Sayın Cemal Hüsnü Çaykara’yı ziyareti sırasında, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi için yapılabilecekler konuşuldu. Kaymakam Çaykara, Dr. Özdoğan'a yeni görevinde başarılar dilerken, ilçenin sağlık hizmetlerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.