Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine, Uzm. Dr. İlkay Nur Yılmazer atandı.

Sağlık Bakanlığında Büyük Değişim: Gece Yarısı Görevden Alınanlar Ve Yeni Atamalar Sağlık Bakanlığında Büyük Değişim: Gece Yarısı Görevden Alınanlar Ve Yeni Atamalar

Daha önce bu görevi yürüten Uzm. Dr. İlham Gaffarlı'nın Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanmasının ardından boşalan başhekimlik koltuğuna Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İlkay Nur Yılmazer getirildi.

Uzm. Dr. İlkay Nur Yılmazer Kimdir?

Eğitim:2012-2018 yılları arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı.

Kariyer Başlangıcı: 2018-2019 yılları arasında İstanbul Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptı.

Uzmanlık Eğitimi:2019-2023 yılları arasında Ankara Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı.

Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi:2023 Ekim ayı itibariyle Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı.

Uzm. Dr. İlkay Nur Yılmazer, başhekimlik görevine atanmasıyla birlikte, hastanenin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı ve hasta memnuniyetini yükseltmeyi hedefliyor. Yeni görevinde başarılar dileriz.