Seçilemeyen İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol Üniversiteye Geçti Seçilemeyen İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol Üniversiteye Geçti

Göreve başlama töreni, Dr. Anlı'nın atanmasıyla birlikte düzenlendi. Törene, Sağlık İl Müdürlüğü kurum başkanları Op. Dr. Süleyman Öden, eski Başhekim Op. Dr. Bülent Öztürk, Uz. Dr. Recep Gökce, hastane idaresinde görevli doktorlar ve İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Demirel gibi sağlık sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Dr. Anlı, görevini devralırken önceki başhekim Dr. Öztürk’e teşekkürlerini sunarak, hastanede kaliteli sağlık hizmetlerinin sürdürülmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Dr. Ethem Bahri Anlı Kimdir?

1971 yılında Diyarbakır'da doğan Dr. Ethem Bahri Anlı, tıp eğitimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Mezuniyetinin ardından çeşitli sağlık kuruluşlarında hekim ve sorumlu hekim olarak görev aldı. Genel Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra yöneticilik kariyerine adım atan Dr. Anlı, 2009 yılından itibaren çeşitli hastanelerde yöneticilik ve başhekimlik görevlerinde bulundu. Son olarak Eğil Devlet Hastanesi'nde başhekimlik yapmaktaydı ve bu süreçte, yönetiminde bulunduğu hastanelerde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hasta memnuniyetini yükseltmek için çeşitli projeleri hayata geçirdi.

Dr. Anlı'nın liderlik vasıflarının yanı sıra akademik başarısıyla da dikkat çekiyor olması, AK Parti Genel Merkezi'nin dikkatini çekmiş olacak ki 2019 yerel seçimlerinde Lice ilçe belediye başkan adayı olarak teklif edilmiştir. Dr. Anlı, sadece sağlık alanında değil, toplumun genel refahı ve gelişimi için de aktif olarak çalışmalar yürüttü.