Daha önce Çine ve Nazilli Devlet Hastanelerinde başhekimlik yapan ve ardından İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Engin Tetik, 31 Mart yerel seçimlerinde Çine Belediye Başkan adaylığı için istifa etmişti.

Dr. Tetik Yeni Görevine Hemen Başladı

Dr. Engin Tetik, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın imzasıyla Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı görevine atandı. 

Atama kararı, Sağlık İl Müdürü Dr. Eser Şenkul tarafından Dr. Tetik’e tebliğ edildi. Tebliğin ardından Dr. Engin Tetik, yeni görevine hemen başladı.

Sağlık Bakanlığında Büyük Değişim: Gece Yarısı Görevden Alınanlar Ve Yeni Atamalar Sağlık Bakanlığında Büyük Değişim: Gece Yarısı Görevden Alınanlar Ve Yeni Atamalar

Dr. Engin Tetik’in Kariyeri

Dr. Engin Tetik, Çine ve Nazilli Devlet Hastanelerindeki başhekimlik görevlerinden sonra, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve sağlık yönetimi konusundaki tecrübelerini bu görevlerde pekiştirmişti.

31 Mart yerel seçimlerinde Çine Belediye Başkan adaylığı için istifa eden Dr. Tetik, şimdi Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı görevine atanarak kariyerine yeni bir yön vermiş oldu.

Dr. Engin Tetik’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.