Dr. Buket Baş Karaca, 2022 yılında İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde KETEM Birim Sorumlusu olarak görevlendirilmiş ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise İskenderun İlçe Sağlık Müdürü olarak atandı.

Hatay’ın İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde KETEM Bölüm Sorumlusu olarak görev yaparken İlçe Sağlık Müdürü atanması, Dr. Buket Baş Karaca'nın uzmanlık alanındaki başarılarının devamını etirdi. 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Dr. Buket Baş Karaca, kariyerine Dörtyol Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimliği ile başladı. İzmit Kadın Doğum Çocuk Hastanesi ve İskenderun Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Hekimliği gibi çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, 2018-2022 yılları arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Uzmanlığı ihtisasını tamamladı.

Dr. Sertan Acar Başhekimlik Görevinden Ayrıldı Dr. Sertan Acar Başhekimlik Görevinden Ayrıldı

Başarılarıyla dikkat çeken Dr. Buket Baş Karaca'nın İskenderun İlçe Sağlık Müdürü olarak atanması, bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli bir şekilde yönetilmesine katkı sağlaması bekleniyor.