Göreve başlamasıyla birlikte hastanenin hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Dr. Çardak, yaptığı açıklamalarda, insanlara en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı amaçladıklarını belirtti. 

Çardak, "Hastanemizde en iyi hizmeti vermek için ekip olarak büyük bir çaba göstereceğiz. Sağlık hizmetlerinde kaliteyi ve hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz," dedi.

Yeni Hastane Kabul Süreci!

Sağlık çalışmalarına değinen Dr. Çardak, yeni hastanenin kabul sürecinin Sağlık Bakanlığı tarafından devam ettiğini vurguladı. "Yeni hastanemizin kabul süreci, bakanlığımız tarafından titizlikle yürütülüyor. Kısa süre içerisinde hizmet sürecimiz başlayacak. Bu süreçte tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışacağız," ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Cüneyt Karagöl Bilkent Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu! Prof. Dr. Cüneyt Karagöl Bilkent Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu!

Hizmet Kalitesini Artırma Çabaları

Dr. Çardak, yeni görevinde hizmet kalitesini artırmaya yönelik birçok adım atacaklarını belirtti. "Amacımız, hastanemizde hizmet kalitesini artırarak, hastalarımızın memnuniyetini sağlamak. Bu doğrultuda ekip arkadaşlarımızla birlikte özverili bir çalışma içinde olacağız. İnsanlarımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm gücümüzle çalışacağız," şeklinde konuştu.

Dr. Çardak’tan Halkla İletişim Vurgusu

Halkla iletişimin önemine de değinen Dr. Çardak, "Hastalarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Onların beklentilerini karşılamak ve memnuniyetlerini sağlamak için sürekli iletişim halinde olacağız. Şikayet ve önerilerini dikkate alarak hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz," dedi.