Cumartesi günü Doğankent Toplum Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut liderliğindeki özel ekip, alanında uzman hekimlerden oluşarak toplam 816 hastayı muayene etti ve tedavilerini gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk ve ergen ruh sağlığı hastalıkları, kadın doğum, kulak burun boğaz, kardiyoloji, gastroenteroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları ve dahiliye olmak üzere toplamda 9 branşta 816 hastanın muayene edildiğini belirtti.

Müdür Bulut, projeye katkıda bulunan hekimlere ve programın koordinasyonunda emeği geçen Doğankent TSM Başkanı Dr. Burak Hukkamlı'ya teşekkür etti. Ayrıca, tatil günlerinden feragat eden hekimlere büyük özveri gösterdikleri için teşekkürlerini iletti. Giresun'da sağlık hizmetlerine yönelik yapılan bu etkinlik, hemşehrilerin takdirini kazanırken, toplum sağlığına duyarlı bir yaklaşım sergiledi.