Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan TBMM Sağlık Çalışanlarına Ziyaret Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan TBMM Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

Doktorlar, beyaz önlüklerini giyerek İsrail'e tepkilerini göstermek amacıyla Adapazarı Yeni Camii önünde bir araya gelecek ve Atatürk Bulvarı AKM önünde basın açıklaması yaparak İsrail'i kınamak için yürüyecekler.

Sessiz yürüyüşe geçtiğimiz haftalarda Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay ve birçok hekim ve sağlık çalışanı katılmıştı. Geçen haftaki yürüyüşe yoğun bir katılımın olması beklenirken, bu kez de hekimler, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri, Konya, Sivas, Kocaeli, Elazığ, Diyarbakır, Mersin, Gaziantep, Afyon, Kütahya ve Siirt gibi birçok ilde eşzamanlı olarak düzenlenecek yürüyüşe Sakarya'dan ses vereceklerini açıkladılar.

Hekimler, "Kanıksamayacağız! Normalleştirmeyeceğiz! Sindirilmeyeceğiz! Sabırla ve azimle, hekimler olarak zulme karşı dur diye haykıranlar olacağız! Tüm Sakaryalılara yürüyüşümüze bekliyoruz" diyerek, etkinliğe Sakarya halkını davet etti.