Güney Çevre Yolu'nda 29 Nisan günü gerçekleşen trajik kaza, bir hemşirenin yaşamını yitirmesine sebep oldu.

Doğum Gününde Hayatını Kaybetti

Tuğçe Nur Akıncı, özel bir sağlık kabininde hemşire olarak görev yapıyordu. Doğum gününde elektrikli bisikletiyle trafik ışıklarında beklerken, aynı yönde seyreden bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza sonrası metrelerce sürüklenen Akıncı, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmesine rağmen hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü H.K, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, bu karar, genç hemşirenin ailesi ve yakınları arasında büyük bir tepkiye neden oldu.

Sağlık Çalışanları Tepkili: Köpük Tabakta Sağlıksız Yemek! Sağlık Çalışanları Tepkili: Köpük Tabakta Sağlıksız Yemek!

Tutuklanmasını Rica Ediyorum

Kaza sonrası yaşananları anlatan Tuğçe Nur Akıncı'nın babası Sinan Akıncı, kızının geleceğini düşünerek evden çıkamadığını dile getirdi. Acı dolu sözlerle, kızının yaşadığı trajedinin derin acısını yürekten paylaştı. Gözyaşları içinde, "Benim kızım metrelerce yerde sürüklenmiş, benim içim yanıyor, ciğerim yanıyor. Ben kafamı bile içeri koyamıyorum. Dışarı çıkıyorum ‘Acaba kızım geri gelir mi’ diye kapıya bakıyorum. Mezarlığa gidiyorum. Gece gidiyorum diye çocuklar beni içeriye kilitliyor. 13-14 gündür içim yanıyor, bu adam serbest bırakıldı, ben bu adamın tutuklanmasını rica ediyorum." şeklinde konuştu.