Genç yaşında hem akademik hem de mesleki kariyerin de hızla ilerlemiş. Yakından tanıdığınızda başarının tesadüf olmadığını görüyorsunuz. Hem çalışma azmi hem de insanlara olan yaklaşımı bulunduğu yeri hakkettiğinin göstergesi. Kimin başı sıkışsa bir telefon uzağında.

Mesaisi hiç bitmiyor. Enerjisi de. Üstelik bunları güler yüzle, içtenlikle yapıyor. Bolu için bir şans, bir değer. Zaten yüzüne baktığınızda nasıl biri olduğunu anlıyorsunuz.

COVID-19 günlerinde de artan iş yükü onu kamçılamış. Adeta bu hastalığa savaş açmış, ekibiyle birlikte meydan okuyor. Bunu masa başında değil, sahada bizzat göz göze, gönül gönülle yapıyor. ‘Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz’ sözünü kendine ilke edinmiş.

Mütevazı bir şekilde, çözüm odaklı yaklaşımları ile başarı grafiğini günden güne yükseltiyor. Önünde Allah (c. c) izin verirse uzun yıllar var.

Bu şekilde hizmet etmeye devam ederse onu çok daha yükseklerde görüyor olacağız.

Bolu sana minnettar. İyi ki varsın sayın Demirkol. Bu minnettarlık için de gururu da barındırıyor. Coğrafyanın kader olmadığının da göstergesi. Yolun ve bahtın açık olsun sayın il müdürüm.