Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Dt. Yücel Özbaş, Özkeçeci'nin vefatıyla ilgili üzüntülerini dile getirerek, “Diş Hekimi Mehmet Akif Özkeçeci'nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. 1986-2020 yılları arasında odamız üyesi olan, 2002-2012 yılları arasında sağlık müdürlüğünde görev yapan meslektaşımıza Allah’tan rahmet dileriz. Mekânı cennet olur inşallah,” dedi.

ADSM Taziye Mesajı Yayınladı

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Sorumlusu Dt. Fatma Korkmaz, “Akif Bey her zaman saygılı, kibar ve naif bir insan olmasının yanı sıra gerçek bir centilmendi. Gaziantep sağlık camiasının bu büyük kaybı için çok üzgünüm. Mekânı cennet olsun,” ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Özkeçeci Evinden Kokular Geldi

Mehmet Akif Özkeçeci'nin vefatının ardından, evinden gelen kokular üzerine şüphelenen komşuları durumu polise bildirdi.

Sağlık Çalışanları Tepkili: Köpük Tabakta Sağlıksız Yemek! Sağlık Çalışanları Tepkili: Köpük Tabakta Sağlıksız Yemek!

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen polis ekipleri, Özkeçeci'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mehmet Akif Özkeçeci, uzun yıllar boyunca sağlık sektöründe hizmet vermiş, saygı ve sevgiyle anılan bir hekimdi. Meslek hayatı boyunca birçok insana şifa dağıtmış olan Özkeçeci'nin vefatı, sağlık camiasında derin bir üzüntü yarattı.