Sarı alan acil nöbetinde gerçekleşen olayda, güvenlik görevlisinin işini yapmasını ve alanın güvenliğini sağlamasını isteyen hekim, beklenmedik bir şekilde saldırıya uğradı.

Güvenlik Görevlisi Saldırdı İddiası:

Olayı anlatan hekim, güvenlik görevlisine sadece görevini yapmasını ve alanın güvenliğini sağlamasını söylemesi üzerine, güvenlik görevlisinin kendisine doğru yürüyerek hakaretlerde bulunduğunu ve fiziksel saldırıya geçtiğini belirtti.

Hasta Yakınlarını da Kışkırtıldı

Güvenlik görevlisinin hızını alamayıp, hasta yakınlarını da kışkırtarak kendisine karşı harekete geçirdiğini ifade eden hekim, yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

"Benim güvenliğimi sağlaması gereken kişi bana saldırıyor ve hasta yakınları ile bir oluyor. Bu asla kabul edilemeyecek bir durum."

Yasal İşlem Başlatıldı ama Sonuç Yok

Olayın ardından yasal işlemleri başlattığını belirten hekim, ne yazık ki kimsenin ses çıkarmadığını ve saldırgan güvenlik görevlisinin hala acilde görevine devam ettiğini söyledi.

Hekim,

"Bu şahıs hala acilde benim güvenliğimden sorumlu. Araya giren olmasa belki de fiziksel saldırıya maruz kalacaktım, hala da kalabilirim ama kimsenin umurunda değil,"

Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı

ifadeleriyle yaşadığı korkuyu dile getirdi.