Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı! Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı!

SMS ile Şoför İlanı

Hastane idaresi, ulaşım hizmetleri biriminde ambulans ve hizmet araçları için şoför ihtiyacını SMS yoluyla personele duyurdu. 

SMS ilanında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi çalışan personelden şoför olarak çalışmak isteyenlerin İdari Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurması istendi.

Hekimlerden Şoför Olur mu?

İlanın özellikle hekimler arasında şoför olarak çalışmak isteyenlerin olup olmayacağını merak konusu olması dikkat çekti. Sosyal medyada, hekimlerin şoför olarak görev yapıp yapmayacağıyla ilgili esprili yorumlar yapıldı.

Yönetim Tarzına Yeni Bir Soluk

SMS ile şoför ilanını duyuran hastane yönetimi, idarecilik anlayışına yeni bir soluk getirdiği şeklinde yorumlandı. Bu yenilikçi yaklaşım, sosyal medyada mizahi bir dille ele alındı ve geniş bir kitle tarafından paylaşıldı.

Hastane İdaresi SMS metninde şu ifadelere yer verdi:

Hastanemiz Ulaşım Hizmetleri Biriminde ambulans ve hizmet araçları için şoför ihtiyacı bulunmakta olup, 657 Devlet Memurları Kanununa tabi çalışan personellerimizden şoför olarak çalışmak isteyenlerin İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvurması rica olunur.
B115

Sofor Sms Ilani