Başarılı ameliyatları ve hastalara gösterdiği ilgiyle dikkat çeken Gezgin, Siirt’te sağlık hizmetlerine önemli katkılarda bulunuyor.

Depremin Ardından Yeni Bir Başlangıç

Memleketi Hatay’da, 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlere yakalanan Dr. Gezgin, evini ve çalıştığı hastane binasını kaybetti. Depremin ardından Siirt’te özel bir hastanede göreve başlayan Dr. Gezgin, el ve ayak cerrahisi, diz ve kalça protezi ameliyatları, omurga ve travma cerrahisi gibi çeşitli ameliyatlar için Siirt halkının yeni umudu oldu.

Başarıları ve İlgisi ile Dikkat Çekiyor

Dr. Gezgin, başarılı ameliyatları ve hastalara olan yakın ilgisiyle hastaların ilgi odağı haline geldi. Hatay’daki aktif çalışma hayatını Siirt’e taşıyan Gezgin, burada da aynı tempoda ve hatta daha ileri seviyede çalışmalara imza attığını belirtiyor. “Omurga cerrahisi, kalça, omuz ve diz artroskopisi, ayak ve el cerrahisi gibi çeşitli alanlarda aktif bir şekilde çalışıyorum. Gece gündüz burada, hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için emek veriyoruz,” diyen Dr. Gezgin, Siirt halkının kendisine gösterdiği teveccühten memnun olduğunu ifade ediyor.

Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı! Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı!

Hastane Müdürü’nün Görüşleri

Siirt’te sağlık alanında önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirten Hastane Müdürü Necmettin Fırat, Dr. Gezgin’in şehirde görev yapmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. “Ortopedi Uzmanımız Operatör Doktor Nihat Gezgin, Hatay’daki başarılı ameliyatlarıyla tanınıyordu. Depremin ardından hızlı bir şekilde iletişime geçerek hocamızı Siirt’e kazandırdık. Nihat hocamızın görev yapmaya başlamasıyla birlikte hastanemizde ilk defa el cerrahisi, diz ve kalça protezi, kırık cerrahisi ameliyatları gibi alanlarda büyük başarılar elde ettik,” dedi.