Cumhurbaşkanına soru szorulduğu esnada canlı yayına kısa bir süre ara verildi. Erdoğan’ın kendisini iyi hissetmemesi üzerine istirahat etmesi için canlı yayına aniden ara verilmek zorunda kalındı. Cumhurbaşkanının sağlık durumu canlı yayını takip edenler tarafından merak konusu olurken, yoğun tempolu çalışma şartlarının liderleri de etkilediği bir kez daha görüldü.

"Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun tempo nedeniyle midesini üşüttüğünü belirterek şunları söyledi:

Her şeyden önce üzerinize afiyet, dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Hatta programı iptal etsek mi diye düşünmüştüm. Ama söz verdik ve geldik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum.

"Vatandaşlarımızı rahatlatacak tedbirleri almaya devam edeceğiz"

Vatandaşlarımızı rahatlatacak tedbirleri alıyoruz, almaya devam edeceğiz. Ülkemizin imkanlarını milletimizin her bir ferdine verecek düzenlemelerde yapıyoruz. Bu çerçevede salgın döneminde enerji fiyatlarındaki artışı vatandaşlarımıza yansıtmamaya özen gösterdik. Bu yılda artık doğalgaz üreticisi olan bir ülke olarak vatandaşlarımıza yeni müjdelerimiz oldu. Vatandaşlarımızın Karadeniz gazının sağladığı faydaları günlük hayatta farkına varacak. Bununda kapsamını genişletiyoruz. Karadeniz gazının benim tüm vatandaşlarıma yansıması çok çok farklı olacak.