Önceki başhekimin Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'ne dönüşünden bu yana Başhekim Yardımcısı Doktor Halil Ekmekçi tarafından vekaleten yürütülen başhekimlik görevine, İstanbul Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticiliği ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimlik görevlerini başarıyla yürüten Kardiyoloji Uzmanı Doçent Doktor Mustafa Bulut getirildi.

Yetki Devri Sonrası Sözleşmeli Yöneticilerin Evrakları İl Müdürlüklerine İade Ediliyor Yetki Devri Sonrası Sözleşmeli Yöneticilerin Evrakları İl Müdürlüklerine İade Ediliyor

Marmaris Devlet Hastanesi'nin yeni başhekiminin aynı zamanda Beldibi Mahallesi'nde inşaatı devam eden yeni devlet hastanesinin kurulumu ve idaresi ile ilgili çalışmalara başladığı belirtildi. Deneyimli başhekim, sağlık alanındaki uzmanlığıyla Marmaris'e yeni bir vizyon katmaya hazırlanıyor.

1965 doğumlu ve evli olan Doçent Doktor Mustafa Bulut, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup uzmanlık ihtisasını ve doçentlik eğitimini Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. Sultanbeyli Devlet Hastanesi başhekimlik görevinin ardından Marmaris'e tayin olarak başhekimlik görevine getirilen Bulut, yeni görevine ayağının tozuyla başlamıştır.