Olay, dün saat 14.30 sıralarında Merkez Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. İETT otobüsü, A.K. idaresindeki otomobilin yol vermemesi sebebiyle durmak zorunda kaldı. Trafik aniden durdu, ve otobüs şoförü, yolun açılması için beklemeye başladı.

Ancak, duraklayan otobüsten inen bir yolcu, sinirlenerek otomobilin şoförü olan doktor ile sözlü bir anlaşmazlığa girişti. Tartışma sonunda yolcu, doktora saldırarak kavgayı başlattı. Diğer yolcuların müdahalesiyle olay yerinden uzaklaşan saldırgan yolcu, kaçarak izini kaybettirdi.

Yüzü kanlar içinde kalan doktor, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktor A.K., saldırganından şikayetçi oldu. Saldırgan ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Olayın ardından trafik normale dönerken, yaşanan bu tuhaf anlaşmazlık, şehir trafiğindeki gerginliklere bir yenisi olarak eklendi. İETT yetkilileri, olayın soruşturulduğunu ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti. Bu tür durumların trafikteki diğer sürücülerin ve yolcuların güvenliğini tehlikeye atabileceği hatırlatılarak, sürücülerin ve yolcuların anlayışlı ve sabırlı olmaları çağrısında bulunuldu.