Şehzadeler Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu sözleşme protokolünden belediyede çalışan 17 işçi faydalanacak.

Toplu sözleşme anlaşmasıyla ilgili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaptığı açıklamada, belediyede görev yapan işçilere %70 oranında zam kararı aldıklarını söyledi.

İki yıllık imzalanan sözleşme kapsamında ilk yıl için işçilere yüzde 64 enflasyon farkına ilave yüzde 6 refah payı ile birlikte yüzde 70 oranında zam yapılacak. İkinci yıl ise 6 aylık dönemler halinde ilave enflasyon oranları maaşlarına yansıtılacak.

"BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Toplu İş Sözleşmesini imzalayan Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Rahmi Okan Polat ise mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Kıymetli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik başkanımıza işçinin ve emekçinin yanında tavır sergileyerek, enflasyonun üzerinde refah payıyla ciddi oranda bir zam verdiği için teşekkür ediyorum. Çalışan tüm arkadaşlarımız adına minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz. Belediyemize, çalışan arkadaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun."

Editör: Haber Merkezi