1 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek kongrede, memurlara yönelik yapılacak olası seyyanen zam ve diğer yeniliklerin açıklanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memurlar için hazırlanan müjdeleri duyurmasının memur kesimindeki beklentileri yükselttiği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü açıklamalarında memurlara yönelik ne gibi müjdeler vereceği adeta sır gibi saklanıyor. Konuya yakın kaynaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeleri hakkında detay paylaşmazken kongrede memurları sevindirecek açıklamalar yapacağı ileri sürülüyor.

TAKİPTE KALIN!!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Memur Sen Kongresinde yaptığı açıklamada az sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memurların beklentilerini karşılayacak müjdeleri açıklayacağını söyledi.

Müjdeleri anında sitemizden bulabileceksiniz.

Doğru haber için sitemizi takip etmeye devam edin.

Lakin memurlara burada bir seyyanen zam vermesi bekleniyor. En düşük memur maaşlarına daha fazla ve yukarıya çıktıkça daha az bir zam verilmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanının 12'de katılması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 12.00'da kongreye katılım sağlayacak. Yapacağı konuşma sonrası atacakları adım hakkında bilgiler verecek.

Editör: Güler Sağlam