Dünyanın en büyük savunma sanayi şirketleri arasında yerini bulan Baykar, bünyesinde görevli personellerine yaklaşık 18 maaşa denk gelen temettü dağıtacak.

Dünyanın önde gelen savunma teknoloji şirketlerinden biri olan BAYKAR, çalışanlarına büyük bir kar payı olan temettü dağıttı. İnsansız hava araçları sektöründe dünya genelinde en fazla ülkeye ihracat yapan firma olan BAYKAR, önemli bir adım attı. 

18 aylık maaşa denk geliyor

Şirket, alınan bu kararla, 6 yıldan uzun süredir şirkette çalışan veya 2 yıldan fazla bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan çalışanlarına kar payı ödemesi yapma yoluna gitti. Dağıtılan kar payının yaklaşık olarak 18 aylık maaşa denk geldiği bildirildi.

BAYKAR yönetimi, çalışanlarına kar payı dağıtma kararını bir mektup aracılığıyla duyurdu. 

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın imzalarının bulunduğu mektupta şu ifadeler yer aldı:

Yurtdışından Getirilen Telefonlara Yasak Geldi: İkinci Telefon Kullanımında Büyük Sıkıntı Yurtdışından Getirilen Telefonlara Yasak Geldi: İkinci Telefon Kullanımında Büyük Sıkıntı

Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapmış, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Her birinizle gurur duyuyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz. Yıllardır omuz omuza çalıştığımız müessesemizin sahibi ve emektarları sizlersiniz.

İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız olmuşsunuz. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteğiniz, yol arkadaşlığınız için en içten duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

Baykar Kar Payi