Nazilli Devlet Hastanesi’nin Başhekim Yardımcısı Dr. Yasemi Sarıçiçek, Ak Parti’den Aydın Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Aydın’da milletvekili aday adaylığı açıklamaları hızla devam ediyor. Son olarak 14 Mayısta yapılacak olan seçimin ardından Ankara'nın yolunu tutmak isteyenlerin arasına Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yasemi Sarıçiçek'de eklendi. Dr. Sarıiçek, AK Parti İlçe Binası önünde basın toplantısı düzenleyerek 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için milletvekilliği aday adaylığını duyurdu.

"Beni büyüten devleti bende büyütmezsem namerdim"

Milletvekilliğine ilk adımını atan Çiçek, öğrenimini bursla tamamladığını belirterek, "Beni büyüten devleti bende büyütmezsem namerdim" dedi.

Sarıçiçek açıklamasına şu şekilde devam etti; "Allah nasip etti Kahramanmaraş'ta 10 gün kadar başhekimlik görevini ben yürüttüm. Rabbim nasip etti 2018 yılında AK Parti Aydın milletvekilliği süreci yaşadık. Nazilli'de kendi halinde bir arıcının evladıyım. Benim ilkokuldan üniversiteye kadar okul hayatımı devlet burs vererek karşıladı. Ben her gün o defterin, kitabın başına geçtiğimde kendime bir söz verdim. Beni büyüten devletimi bende bir gün büyütmezsem namerdim. Bugün burada olabilmemin en büyük sebebi bu.”