Prof. Dr. Halil İbrahim Atasoy tarafından hastalarına gönderilen açıklamada, hastane Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Nur Öğün tarafından hastalarına sağlık hizmeti vermesinin men edildiğini duyurdu.

Hekimin hastalarına gönderdiği açıklama sonrasında Başhekim Muhammed Nur Öğün tarafından neden böyle bir karar alındığı merak konusu oldu.

Prof. Dr. Halil İbrahim Atasoy'un hastalarına gönderdiği açıklaması şöyle;                    

Sayın Hasta Yakınları, 01.04.2023 tarihi itibarı ile Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Nur Ögün tarafından sizlerin ve benim en değerli varlıkları olan çocuklarımıza vermekte olduğum sağlık hizmetinden menedildim.

03.04.2023 Pazartesi gününden başlamak üzere 2 numaralı Poliklinik’te tarafımdan sağlık hizmeti almanız engellenmiş olmaktadır. Bu hukuk dışı karar nedeniyle sağlık hizmeti sunmam engellendiği için çok üzgünüm. Hastalarımı ve sizleri çok seviyorum. En kısa sürede tekrar birlikte olmak dileklerimle sevgili hastalarımın gözlerinden öpüyor, alınan kararı takdir ve vicdanınıza bırakıyor, mağdur olmamanız için bilgilerinize saygılarımla sunuyorum.

Editör: Güler Sağlam