Ankara-Beytepe’de hizmet veren Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesinde adeta yüzler yeniden gülmeye başladı. 

AZİZ ALPER BİTEN BAŞHEKİM OLARAK ATANDI!

Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi son aylarda gösterdiği performans ile fark oluşturmaya başladı. Gerek fiziki yapısı gerek uzman doktor ve personeli ile Beytepe’ye hizmet veren Devlet Hastanesinin Başhekimi 2 ay öncesinde Dr. Aziz Alper Biten olmuştu.

murat-erdi-eker-devlet-hastanesi

HASTANE GELİRİ 2 AYDA 2 KAT ARTTI!

Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi'ne 2 ay önce Başhekim olarak atanan Dr. Aziz Alper Biten’in göreve başlamasının üzerinden 2 ay gibi kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen hastane gelirlerinin tam 2 kat artış gösterdiği öğrenildi. Hastanenin gözle görünür derecede gelirinin artmasıyla beraber hizmet kalitesinin de aynı şekilde yükseldiği ifade ediliyor. 

Et, Yağ ve Mazot Kuyruğundan Doktor Kuyruğuna Et, Yağ ve Mazot Kuyruğundan Doktor Kuyruğuna

YENİ HEDEFLER BELİRLENDİ!

Son aylarda yatak doluluğu, hasta poliklinik sayılarındaki artışa paralel olarak hastane gelirlerinin de 2 katı oranında arttığı belirtilirken, Hastane idaresinin Ankaralılara daha iyi hizmet etme noktasında yeni hedefler belirlediği ifade ediliyor. 

26 ağustos 2016 tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığı’na devredilen Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi, 1. basamak 4 yataklı yoğun bakım ünitesi, 1. basamak acil servis ünitesi, poliklinik hizmetleri, diş hekimliği hizmetleri, laboratuvar hizmetleri, radyoloji hizmetleri, ameliyathane ve sterilizasyon hizmetleri ve  100 yatak kapasiteyle hizmetini sürdürüyor.

BİTEN, BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA TANINIYOR

Hastanenin yeni Başhekimi Dr. Aziz Alper Biten, Sağlık Bakanlığında Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kura İşleri Daire Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile Bakan Yardımcılığı danışmanlığı ve Bakan Danışmanlığı yardımcılığı komisyonlarında da çeşitli görevlerde başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Dr. Biten, sağlık sektöründe önemli projelere imza atmasıyla bilinirken, özellikle Sağlık Bakanlığı'nda görev aldığı dönemde personel istihdamı, planlaması ve atamalarına ilişkin yenilikçi projeler geliştirmesiyle tanınıyor. Ayrıca, Dünya Sağlık Örgütü ile işbirliği içinde projelerde yer alan Biten, uluslararası düzeyde sağlık politikalarına katkı sağladı.