Kendi görev yaptıkları hastaneye güvenmiyorlar spotuyla yayına verilen haberde şu ifadelere yer verildi:

Görüntüsü ile insanı adeta büyüleyen bir yapı olan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi iç yapı konumu gereği de bir o kadar da sıkıntılı ve bir o kadar da her türlü entrikanın döndüğü bir sağlık kurumu…

MHRS, Endoskopi, Kolonoskopi, Sterilizasyon ve Çevre Temizliğindeki sıkıntılarının yanında daha önce de birkaç örneğini yaşadığımız yolsuzluk olayları ile de gündemdeki yerini her daim korumaya devam ediyor.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde özellikle son günlerde Hastane personellerinin kendi sağlık durumları ile ilgili sorunların çözümleri için başka hastaneleri tercih etmeleri ayrı bir gündem konusu olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl rahatsızlanan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Nihat Yılmaz tedavisini süreci ile ilgili şehir dışında bir özel hastaneyi tercih etmesinin ardından, yine  geçtiğimiz günlerde eski başhekim Dr. Erkan Doğan’ın ve son olarak Hastane Müdürlerinden Bülent İpek’in sağlık sorunlarının tedavisi için özel hastane tercihi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi sürecinde sıkıntı mı var sorusunu akla getiriyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici ve doktorlarının görev yaptığı hastanede operasyonlarını yaptırmayıp, özel hastanede yaptırmaları çeşitli yorumlara neden oldu. Hastane yöneticileri tarafından doktor ve hizmet açısından öve öve bitirilemeyen Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici ve doktorlarının ameliyatlarda özel hastaneyi tercih etmeleri, hastaneni kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor. (Nurettin Acar)

Kaynak: Karabukpostasi