Hastane, vatandaşların sağlığını ön planda tutarak yürüttüğü çalışmalarla dikkat çekerken, hasta memnuniyetini artırmak adına yapılan hizmetler devam ediyor.

Başhekim Albayrak, hem personel hem de teknik alanda gerçekleştirilen önemli çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere hastane bölümlerini denetledi. Bu ziyaretler sırasında, çalışan personellerle bir araya gelerek hastaneye tedavi için başvuran vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Albayrak ve beraberindeki heyet, birim sorumlularından bilgiler alarak yerinde değerlendirmelerde bulundu. Başhekim, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla personel istek ve önerilerini dikkate alacaklarını ve çalışmaların süreceğini belirtti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Acil Servisler Devre Dışı: Şehir Hastanesi’nde 9 Saat Elektrik Kesintisi Acil Servisler Devre Dışı: Şehir Hastanesi’nde 9 Saat Elektrik Kesintisi

Ayrıca, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Albayrak, hastane personelinin gösterdiği gayretin önemli olduğunu vurguladı.