Türkiye'nin yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Adayların seçim çalışmaları gece gündüz devam ederken, AK Parti'nin uzun süredir planladığı sağlık projeleri hayata geçiriliyor.

Türkiye'nin dört bir yanına inşa edilen hastaneler ile sağlık sektöründeki çıtayı yükselten adımlar atılıyor. Tamamlanan hastanelerde artan memnuniyet, Türkiye'nin sağlık sektöründe adından söz ettirdiğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Türkiye'de devlet hastaneleri yükseliyor. Son olarak Kars'ta inşaasına başlanan 500 yataklı devlet hastanesi, sağlık sektöründe önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Hastanenin kapalı alanı 140 bin metrekare olacak ve hizmete girdiğinde geniş bir bölgeye sağlık hizmeti sunacak.

"Kars Devlet hastanesi inşaasına bugün başladık"

İnşaatın başladığını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

KARS DEVLET HASTANESİ İNŞAATINA BUGÜN BAŞLADIK.

500 yataklı. Kapalı alanı 140 bin m². 138 poliklinik, 16 ameliyathane, 33 diyaliz yatağı, 43 yenidoğan ve 78 erişkin yoğun bakım hizmetleriyle, KARSlı hemşehrilerimize sağlık hizmeti sunacak.