Görevden alınan Başhekim Prof. Dr. Gülten KIYAK

2010 yılında hizmete giren ve Batıkent ile çevresinde oturan vatandaşlara verdiği sağlık hizmetinin yanında Dr. Mehmet Müezzinoğlu zamanında Ankara’nın protokol hastanesi görevini de yerine getiren Yenimahalle Eğitim Araştırma son yıllarda pek çok spekülasyona konu oldu. Sağlık Bakanlığının bir türlü harekete geçirilmediği hastane yönetimi değişikliğinde, bugün peş peşe sözleşmeler yürürlüğe konularak, idareciler sil baştan değiştirildi. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi: Doçent. Dr. Mustafa Duran oldu.

İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne: Ferhat GÜNGÖR'ün geleceği kesin gözüyle bakılıyor. (Pazartesi günü göreve başlayacağı öğrenildi)

Yenimahalle Eğitim Araştırmaya Mehmet Yılmaz Müdür Oldu! haberimiz için tıklayınız.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne: Aynur YAZICI SARUCUOĞLU getirilirken,

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığına ise; Mehmet YILMAZ ile Salih AKYÜZ getirildi.

DOÇENT DR. MUSTAFA DURAN BAŞHEKİM OLDU!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji Eğitim Görevlisi olarak görev yapan Konya’lı Doçent Dr. Mustafa Duran’ın Başhekim olarak hizmet vereceği öğrenildi. 20.11.2019 itibariyle sözleşmesi resmiyet kazanan Duran’ı oldukça zorlu bir görevin beklediği biliniyor. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde asistanlığını yapan Duran, Ankara Etlik Hastanesi, Kayseri Dr. Vedat Ali Özkan Eğitim Araştırma ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde Kardiyolog olarak görev aldı. 

BAŞHEKİM DOÇ. DR. MUSTAFA DURAN KİMDİR?

1978 yılında Konya’da doğan Doç. Dr. Mustafa Duran, ilk ve ortaokulu Konya’da, liseyi Ankara ve Konya’da okudu. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı ve 2002 yılında bu okuldan mezun oldu.  2003 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji bölümünde uzmanlık eğitimine başladı ve 2008 yılında Kardiyoloji uzmanı oldu.

2008-2011 yılları arasında Ankara Etlik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji uzmanı olarak çalıştı. Bu arada Samsun ve Konya’da askerlik görevini yerine getirdi. 2011-2013 yılları arasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji uzmanı olarak çalıştı. 2013 yılında Başasistan olarak Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevine başladı. 2014 yılında Doçent ünvanı aldı ve aynı yıl Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji kliniğinde Eğitim Görevlisi oldu. 2015 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi kadrosuna geçti ve yine aynı hastanede öğretim üyesi olarak görev yapmaya devam etti. 2019 yılında ise Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atandı.    

Türk Kardiyoloji Derneği ve Avrupa Kardiyoloji Derneği üyesidir. Ulusal ve uluslarası dergilerde yayınlanmış 100’ün üzerinde makalesi olan Doç. Dr. Mustafa Duran’ın yine çok sayıda bilimsel toplantılarda sunulmuş bildirileri mevcuttur. Doç. Dr. Mustafa Duran evli ve 2 çocuk babasıdır.

AYNUR YAZICI SORUCUOĞLU SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRÜ OLDU!

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı için haber yayına girdiği anda henüz bir atama gerçekleşmezken, Yenimahalle Eğitim Araştırma’nın bir önceki Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi olan Aynur SARUCUOĞLU, Sincan Dr. Nafız Körez Devlet Hastanesinden ayrılarak ikinci kez bu göreve getirilmiş oldu. 

GÜNGÖR PAZARTESİ BAŞLAYACAK!


İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Fethat GÜNGÖR

İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne sözleşme imzalayacağını öğrendiğimiz Ferhat Güngür’de Ankara sağlık camiasının yakından tanıdığı isimlerden birisi. Yenimahalle Devlet Hastanesinde Müdürlük kariyerine başlayan Güngör, Gata’da da bir dönem Müdürlük yaptıktan sonra Sağlık İl Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

UZM. DR. MUHAMMET AKSOY VE DR. HÜLYA PARPUCU BAŞHEKİM YARDIMCISI OLDU!

YBÜ Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni hastane yönetim kadrosunda Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Muhammet Aksoy ve Ankara İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ümit Murat PARPUCU'nun eşi Dr. Hülya Parpucu oldu. 

ESKİ YÖNETİCİLER PERSONELLE VEDALAŞTI!

Editör: Haber Merkezi