Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi eski yönetiminin sancılı olduğu kadar bitmek bilmeyen iddiaların ardından gidişi sonrasında, yeni yöneticiler Kasım ayı sonunda görevlerine başlamışlardı. Bugün Haber Merkezimize gelen bilgiye göre, hastanede sıklıkla konuşulan Mehmet Yılmaz’ın Müdür olacağı konusu gerçeklik kazanarak, İdari Mali Hizmetler Müdürlüğü sözleşmesini Yılmaz’ın imzaladığı öğrenildi. Mehmet Yılmaz’ın Müdür olarak nasıl bir performans izleyeceği, Teknik hizmetlerin hastane yönetimi üzerindeki yıkılamayan hegemonyasının devam edip etmeyeceği ise merakla bekleniyor.

Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi İdari Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Yılmaz, 2010 yılında Etlik İhtisas SSK Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş, 2 Kasım 2012 ile Ağustos 2014'e kadar olan dönemde Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı, Ağustos 2014'den 31 Aralık 2014'e kadar olan sürede, SBÜ Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Otelciliği Müdürlüğü, 1 Ocak 2015'den sonra ise yeniden Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönerek Sağlık Otelciliği Müdürlüğü yaptıktan sonra Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürlüğünde Araştırmacı olarak görevine devam etti. Daha sonra Nyala Sudan Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 6 ay süreyle İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Yılmaz, Kasım 2019'dan itibaren Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. 

Başhekimliğe Doç. Dr. Mustafa Duran’ın getirildiği Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne; Aynur YAZICI SORUCUOĞLU getirilmişti. Sorucuoğlu’nun yardımcılığı kadrosunun hala boş olduğu ve sözleşme imzalanmadığı da biliniyor.

YBÜ Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcıları ise; Uzm. Dr. Muhammet Aksoy ile Dr. Hülya Parpucu olmuştu. Mehmet Yılmaz’ın Müdür olmasıyla Yenimahalle Eğitim Araştırma’da boş olan Müdür Yardımcılığı kadrosu ise 2’ye çıkmış oldu.

Editör: Haber Merkezi