Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu'nun görevden alınmasıyla yerine Vekaleten İsmail Kaya getirilmişti. Bakanlıkta bu görevden almanın ardından yönetim kademesi değişikliği devam ediyor.

Uzun yıllardır İnsan Kaynakları Planlama Daire Başkanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Koca'nın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı olarak atama kararının az önce imzalandığı saglikpersoneliHABER.NET olarak kaynaklarımızdan öğrendik.


Mehmet Koca, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Oldu! TIKLAYINIZ.


DAİRE BAŞKANIYDI, GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Bakanlık merkez ve taşra teşkilatı insan kaynağı planlama çalışmalarını yürüten, Bölge hizmet gruplarını düzenleyen, Personel dağılım cetveli ile istatistiksel bilgileri hazırlayan tüm sağlık tesislerinin kadro durumunu takip etmekle görevli olan Daire Başkanı Dr.Mehmet Koca bundan sonra Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacağı öğrenildi.

YENİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

Mehmet İslamoğlu'nun görevden alınmasının ardından yerine getirilen Genel Müdür İsmail Kaya tarafından Yönetim Hizmetlerinde yeni görev dağılımı yapmıştı. Hangi Daire Başkanlığına hangi bürokratın baktığını öğrenmek için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi