Ankara'da ki mevcut kurulu düzenini bozarak İğdır'a Sağlık Müdürü olarak gelen Nevruz Erez, en azından şuana kadar basına yansımayan hangi önemli gerekçe ile Müdürlük görevinden alındığı bilinmiyor. Bu konuda Erez, herhangi bir açıklama yapmazken, görevden almanın ardında siyasi hesaplar mı var sorusu kulislerde konuşulmaya başlandı bile.

Iğdır'lı Gazeteci Nihat Araş'da bu konu üzerinde durarak, bir müdürü görevinden almanın önemli bir kaç ETİK sebebi olduğunu hatırlattı. Araş yazısında,

2 Ay Önce Atanan Sağlık Müdürü Bugün Görevden Alındı! haberimiz için tıklayınız.

2  ay gibi kısa sürede bir müdürü görevden almanın;

-YOLSUZLUK

-UYUMSUZLUK

-KURUM İÇİ VEYA DIŞI UYGUNSUZ DAVRANIŞ

-AHLAKSIZLIK

-BAŞARISIZLIK

sayılan maddelerden ayrı bir de ETİK OLMAYAN bir sebep vardır ki oda "seninki olmasın da benim ki olsun" SİYASETİ. Nevruz EREZ 2 ay içerisinde bu gerekçelerden hangisini yaptığını sorgulayan Araş, Nevruz EREZ bunların hangisini yaptı da görevden alındı? Ya da, Yapmadı mı? Yaptırılamadı mı? Gitmesi mi gerekiyor du? dedi.

Müdür Bey, başarısız ise elbette görevden alınması gerekir. Bugün yaşanan olay kanaatimce başarısızlık gerekçesi değildir! 2 ay önce davul zurnalarla göreve başlatılan Müdür EREZ daha tebrik kabul süreci bitmeden başarısızlığını nasıl fark ettiler?

Duyduğum kadarıyla müdür beyin GÖREVDEN ALINIŞI TAMAMEN HESAP! Elin siyasetçileri memleketi için Ankara'ya çadır kurup hizmet getirir, bizimkiler de temizlikçi, memur, müdür avlatır!