Kilis İl Sağlık Müdürlüğünde satınalma ve ödemelerden sorumlu olarak Destek Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Dr. Abdullah Erşan ÖZTİN’in 32 yaşındaki oğlunun aynı Müdürlükte Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalaması yerel basında birçok dedikoduyu da beraberinde getirdi.*

Sağlık Müdürlüğünde Baba - Oğul Başkanlar Haberlerine Konu Olan Başkan’dan Sitemize Özel Açıklamalar! haberimiz için tıklayınız.

Memuriyet hayatına yeni başladığı söylenen Mehmet ÖZTİN’in Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalamasının arkasında Annesi Kilis AK Parti kadın kolları başkanı Gönül ÖZTİN ile Babası Kilis Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Kilis İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah Erşan ÖZTİN’in olup olmadığı bilinmiyor!!

"Ak Parti'nin Susurluk'u Kilis Sağlık mı? Yok Artık Diyeceğiniz İddialar!" haberimizi okumak için tıklayınız.

*Basın Meslek İlkelerimiz Gereği, Kişileri eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan ve özellikle iftira niteliği taşıyan ifadeler ile basın organlarının doğruluğuna emin olmaksızın kişiler hakkında iftira niteliği taşıyan iddialara saglikpersoneliHABER.NET sitemizde yer vermediğimiz için bazı internet sitelerinde yer alan dedikodulara haber içeriğinde yer verilmemiştir.