Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr.Özcan Akan’ın yerine Yalova İl Sağlık Müdürlüğü yapan Dr.Halim Ömer Kaşıkçı atanmıştı. Bursa’nın ardından Bartın Sağlık Müdürüde değişti. Yeni Müdür Iğdır eski Sağlık Müdürü Dr.Alparslan Erol oldu.

Bursa Sağlık Müdürü Değişti! haberimiz için tıklayınız.

LİYAKATA ÖNEM VEREN MÜDÜR!

Dr. Alparslan Erol’un Iğdır Sağlık Müdürlüğü döneminde liyakata verdiği önemle Iğdır Sağlık camiasının takdirini topladığı biliniyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol, yaptığı hizmetlerle gerek vatandaşlardan ve gerekse sivil toplum örgütlerinden tam not alıyor. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olarak hastane ve diğer kurumlarda çalışanlar arasında ayrımcılık yapmayan Dr. Alparslan Erol’un hizmetleri vatandaşlara ulaştırmada gösterdiği gayret de göz dolduruyor. Kozmopolitik bir il olması sebebiyle Iğdır’da hizmetin eşit şartlarla ve adaletli bir şekilde dağıtılması tüm kamu kuruluşlarının önceliği oluyor. Özellikle kurumlarda çalışan personele de adaletli bir şekilde davranılması en büyük beklenti halini alıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü’nün personel çalıştırma yöntemi ve sağlık hizmetlerini takip ettiğimizde bu bakımdan sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personelin özellikle liyakat göz önünde bulundurularak seçildiği dikkatlerden kaçmıyor. Gözlemlerimizden çıkardığımız sonuçta ise, Dr. Alparslan Erol’un kılı kırk yararak personel yöneticiliği yaptığını görüyoruz. Iğdır gibi küçük bir ilde eş, dost ve akraba ilişkileri de göz önünde bulundurulduğunda herkesi eşit derecede memnun etmek çoğu zaman pek mümkün olmuyor. Deneyimli bir bürokrat olan Dr. Erol, bu konuda da gereken hassasiyeti göstererek tüm Iğdır’ın memnun kalacağı kararlar almaya çalışıyor. İlimizde tabiî ki Dr. Alparslan Erol gibi değerli birçok bürokrat var. Dr. Alparslan Erol başta olmak üzere, kurum hizmetlerinde adaleti esas alan, liyakate dayalı çalışan tüm kamu amirlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi